SUWANNA'S THAISE KEUKEN VOLENDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 24 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Suwanna's Thaise Keuken Volendam. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2024 om 21:51 Altijd lekker!
29 jun 2024 om 18:35 Altijd super lekker eten alleen ik hou niet van pittig. Dit keer was het biefstuk gerecht van het maandmenu erg pittig terwijl ik voor mild had gekozen. Jammer!
28 jun 2024 om 22:12 Het was lekker. Alleen de Tom ka kai smaakt niet zoals het hoort. Daar heb ik wel het meeste naar uit gekeken.. fijn dat er meer vlees dan groente in een gerecht zit. Bezorging duurde lang maar was nog lekker warm.
16 jun 2024 om 21:34 Er zat een gerecht niet bij
17 mei 2024 om 23:40 Top!
28 apr 2024 om 19:06 Was een beetje koud. Op de fiets bezorgen duurt gewoon te lang
25 apr 2024 om 21:26 Veel te lang moeten wachten Kwaliteit eten belabberd dus niet meer…
22 mrt 2024 om 18:54 Lekker eten!
21 mrt 2024 om 23:51 Heerlijk eten!
7 jan 2024 om 8:36 Eten was heerlijk! Jammer dat de bezorger de woonwijk beschouwde als zijn persoonlijke formule 1 parkour. Ik liep zelf op dat moment buiten met de hond. Niet heel netjes.
2 jan 2024 om 12:39 Nieuwjaarsdag maar bestelling kwam prima op tijd, voorgerecht combi was veel en lekker. Rest smaakte prima, wel pittiger dan verwacht bij smaakkeuze mild.
11 okt 2023 om 21:03 Na ruim een uur gebeld wanneer ik het eten kon verwachten, kreeg toen de opmerking dat ik het verkeerd had besteld omdat er geen bonnetje van was. Ik moest het maar opnieuw bestellen. Na 5 minuten werd er terug gebeld dat het bonnetje gevonden was